Продукти (на 10 порцій)
Крабові палички - 80 г
Солоні сухарики - 90 г
Сир плавлений м'який - 50 г
Яйця - 2 шт.
Майонез — 25 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
*
Для прикрас:
Журавлина або смородина червона - 25 г
Петрушка свіжа - 5 г

Крекери підійдуть будь-якої форми (у мене круглі), головне щоб вони були солоними.

Яйця відваріть круто (10 хвилин після закипання води).

Дістаньте варені яйця з окропу та перемістіть у холодну воду на 10-15 хвилин.

Яйця очистіть від шкаралупи та наріжте великими шматочками. Надішліть яйця в глибоку миску або чашу блендера.

Крабові палички очистіть від упаковки, наріжте великими шматочками та додайте до яєць.

Туди ж викладете м'який плавлений сир та майонез будь-якої жирності. Підсоліть і поперчіть.

Подрібніть інгредієнти блендером до консистенції пасти. Спробуйте пасту і за потреби відкоригуйте смак спеціями.

Щоб зручно було відсаджувати пасту на крекери, скористайтесь кондитерським мішком із насадкою "велика зірка". Мішок із насадкою встановіть на високу чашку та викладіть туди приготовлену пасту.

На дошку чи блюдо для подачі викладіть крекери (приблизно 25-27 штук).

Відсадіть у центр кожного печива пасту.

Зверху прикрасьте закуску на крекерах червоними ягодами (червона смородина, журавлина) та маленькими листочками петрушки.

Закуска на крекерах, з крабових паличок, плавленого сиру та яєць, готова.

Читайте також:

Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню

Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею

Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками