Єврейські котлети - неймовірно м'які та пишні биточки з курки. За смаком і своїм зовнішнім виглядом вони більше нагадують оладки або млинці, ніж звичні для всіх котлети з м'яса. А хтось навіть скаже, що єврейські биточки йому нагадують повітряний омлет, але з м'ясом птиці.

Склад / Інгредієнти:

  • куряче філе 350 грам;
  • яйця 4 штуки;
  • сіль за смаком;
  • чорний мелений перець за смаком;
  • олія 50 мл (для смаження).

Куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку. 3. Відокремте жовтки від білків і додайте до фаршу. Посоліть і поперчіть до смаку. 4. Добре все перемішайте. 5. В окремій мисці збийте білки з щіпкою солі до стану густої білої піни і додайте частинами до фаршу. 6. Перемішуйте акуратно та неквапливо, починаючи від країв і рухаючись до центру. Маса має залишатися повітряною. 7. Розігрійте сковороду з|із| маслом|мастилом| і, набираючи повітряний м'ясний фарш ложкою, опустіть його на розпечену сковороду. 8. Обсмажте котлети з двох боків до золотистого кольору. 9. Єврейські котлети готові. Подавайте страву відразу ж, ще гарячою, з будь-яким гарніром або соусом.

Читайте також:

Гості будуть у захваті: закуска з листкового тіста з сиром та беконом від Євгена Клопотенка

Він божественний: рецепт густого наваристого курячого супу з квасолею та плавленим сиром

Розлітаються за секунди: рецепт червоних бурякових рулетиків з начинкою з оселедця