Ми звикли до того, що оладки - це переважно солодка страва. Але іноді хочеться побалувати рідних чимось незвичним.

Докладніше про те, як приготувати оладки з ковбасою та сиром усередині, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування оладок з ковбасою та сиром нам знадобиться:

Спосіб приготування оладок з ковбасою та сиром:

Щоб приготувати оладки з ковбасою та сиром, потрібно спочатку вилити кефір у глибоку миску, а потім вбити яйце і трохи збити віночком. Далі до кефірної суміші додаємо борошно, що просіює, соду, цукор і сіль. Важливо добре перемішати інгредієнти, щоб у тесті не було грудочок. Потім даємо тесту для оладок з ковбасою і сиром настоятися в мисці протягом 15 хвилин.

Ковбасу нарізаємо кружальцями, а сир – невеликими скибочками. На кожен кружок ковбаси кладемо по два шматочки сиру і накриваємо другим кружальцем ковбаси. Таким чином, отримуємо шість «ковбасних бутербродів».

Для смаження розігріваємо в сковороді олію. Виливаємо по одній столовій ложці тіста і даємо зовсім трохи схопитися. Потім на кожну оладку викладаємо зверху по одному «ковбасному бутерброді». Смажимо конструкції, що вийшли, на мінімальному вогні приблизно 3 хвилини.

Далі виливаємо поверх ковбаси ще трохи тіста, щоб воно покрило краї ковбаси. Перевертаємо оладки з ковбасою та сиром, і смажимо ще 2-3 хвилини до золотистого кольору.

Оладки з ковбасою та сиром виходять дуже соковитими та ароматними. Вони відмінно підходять для сніданку чи легкого обіду та готуються досить швидко. Для більш пікантного смаку можна використовувати різні сорти ковбаси та сиру. Також можна додати різні приправи, такі як паприка або перець, щоб додати додаткову гостроту.

Читайте також: