Український кухар Олена Карпюк поділилася простим та бюджетним рецептом унікальної намазки, як для салатів, так і на хліб.

Ця паста готується всього з кількох інгредієнтів і може бути подана як салат.

Інгредієнти:

1 або 2 морквини.

1 яйце.

2 плавлені сирки.

Часник (за смаком).

Майонез (за смаком).

Спеції (до смаку).

Морква
Морква

Приготування:

Натріть на тертці варене яйце, плавлений сир, сиру моркву та часник.

Після цього додайте майонез та спеції до натертих інгредієнтів.

Потім просто змішайте разом до однорідної маси.

Так, ця намазка універсальна, її можна використовувати на хлібі або як салат. Це простий і доступний рецепт для швидкого перекушування.

Нагадаємо, король будь-якого столу: як приготувати справжній форшмак по-одеськи – рецепт, який тримають у секреті

Раніше «hyser» повідомляв, лінивий яблучний штрудель з лаваша: простий рецепт розкішного десерту

Як повідомляв «hyser», ідеальні тонкі млинці на Масляну: рецепт ніжних ласощів по секрету "трьох склянок"