Для зустрічі 2025 року Зеленої Змії не можна допускати на столі страви зі свинини, але гриби ніхто не забороняв?
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМи знайшли для вас рецепт дуже смачного салату "Грибна галявина" з маринованими плодами, який не тільки дуже смачний, але і дуже святково виглядає.
Інгредієнти:
- Цибуля - 150 г;
- Мариновані печериці - 165 г;
- Мариновані опеньки - 165 г;
- Буженина - 260 г;
- Картопля - 350 г;
- Яйце - 4 шт.;
- Морква - 150 г;
- Болгарський перець – 30 г;
- Майонез;
- Сіль - ⅓ ч.л.
Інгредієнти маринаду для цибулі:
- Цукор — 1 ст.л.;
- Соль — ½ ст.л.;
- 9% яблучний оцет - 1 ст.
Приготування салату "Грибна поляна":
1.Нарізаємо цибулю півкільцями, змішуємо з сіллю, цукром, оцтом яблучним і заливаємо водою. Маринуємо цибулю протягом 15 хвилин.
2. Відкидаємо на сито мариновані печериці та опеньки. Відварюємо до готовності картоплю, очищаємо і натираємо на великій тертці, кладемо на дно салатника.
3.Покриваємо картопляний шар майонезною сіточкою, викладаємо на нього нарізану невеликими кубиками буженину. Змащуємо буженину майонезом, викладаємо на м'ясний шар заздалегідь відкинуту на ситі мариновану цибулю.
4.Цибулевий шар покриваємо сіточкою з майонезу, кладемо на нього нарізані мариновані печериці. Відварену моркву натираємо на великій тертці і викладаємо на шар з грибів.
5. Натираємо на великій тертці варені яйця і покриваємо ними морквяний шар, рясно змащуємо майонезом. На яєчному шарі робимо композицію з опеньків, зеленої цибулі, кропу та іншої зелені.
Читайте також:
Голубці всім уже набридли: новий рецепт курячих рулетиків з капустою, які оцінить навіть шкідлива дитина.
Цей секрет новорічного салату ви й не знали: рецепт "Оселедці під шубою" для святкового столу.