Є сім'ї, у яких у кухонних шафках завжди є печінки на вибір до чаю. А є й ті, хто купує за ситуацією – захотілося солоденького, купили печеньки.

Напевно ви не раз купували або просто бачили печиво-рогалики, але там завжди одна і та ж начинка. Давайте спробуємо приготувати їх з незвичайною начинкою. Повірте, рецепт дуже простий, а начинка вас приємно здивує.

Рогалики, кадр з відео
Рогалики, кадр з відео

Інгредієнти для тесту:

  • Борошно - 450 г;
  • Цукор — 100 г;
  • Вершкове масло - 120 г;
  • Сметана – 200 г;
  • Яйце - 1 шт.;
  • Розпушувач – 1 ч.л.;
  • Сіль - щіпка;
  • Ванільний цукор - 2 ч.л.

Інгредієнти для начинки:

  • Цукор — 70 г;
  • Какао — 2 ст.л.;
  • Олія вершкове - 30 г;
  • Кокосова стружка - 80 г.

Приготування рогаликів з начинкою "Баунті":

1.Висипаємо до борошна цукор, розпушувач, ванільний цукор та сіль, змішуємо. Викладаємо в борошно холодні шматочки вершкового масла, перетираємо до стану крихти. Робимо у вершковій крихті поглиблення, розбиваємо туди яйце, додаємо сметану, замішуємо не липке та еластичне тісто. Залишаємо тісто в холодильнику в целофані на 20-30 хвилин.

2.В цей час для начинки змішуємо цукор з какао та розтопленим вершковим маслом. Висипаємо в начинку кокосову стружку, перемішуємо.

3.Тісто ділимо на 3 рівні частини і розкочуємо кожну в тонкі пласти. Ділимо пласт на трикутники наче піцу. У кожен трикутник, на широкий бік, викладаємо начинку. Згортаємо тісто з начинкою від широкого кінця до вузького, отримуємо рогалики.

Рогалики, кадр з відео
Рогалики, кадр з відео

4. Викладаємо рогалики на лист і випікаємо при 180 градусах 15-20 хвилин. Виходять смачні солодкі рогалики з начинкою "Баунті". Після випікання можна посипати рогалики цукровою пудрою.

Читайте також:

Такого ви ще не куштували: чіпси із квашеної капусти, які стануть сюрпризом, рецепт для всієї родини.

Незвичайний, легкий, свіжий і дуже гарний: новорічний рецепт салату з крабових паличок.