Напевно, в дитинстві ви багато разів бачили на святкових столах таку страву, як фаршировані яйця.

Звичайно, все робили це по-різному: хтось просто перемішував жердини з підсмаженою цибулею, а хтось морочився трохи більше. А чи куштували ви яйця, фаршировані печерицями? Це дуже давній рецепт, про який багато хто забув, але дарма.

Фаршировані яйця, кадр з відео
Фаршировані яйця, кадр з відео

Інгредієнти:

  • яйця - 6 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • печериці — 10 шт.;
  • майонез — 1 ст.л.;
  • сіль - ½ ч.л.;
  • кріп - пучок.

Приготування фаршированих яєць:

1.Нарізаємо маленькими кубиками цибулю та гриби, в сковороді на олії обсмажуємо до золотистого кольору. У цей час відварюємо круто яйця.

2.Очищаємо яйця і ділимо навпіл кожне, видаляємо жовтки. Викладаємо жовтки до грибів та цибулі, солимо, додаємо майонез і ретельно перемішуємо.

3.В порожнину білка кладемо кріп, а потім викладаємо начинку.

В результаті, виходить смачна закуска із найпростіших продуктів. Печериці в цьому рецепті можна замінити іншими грибами, наприклад, білі.

Читайте також:

Це просто їжа богів: ситна та ароматна намазка із сала та ковбаси, швидкий рецепт.

Секрет, з яким печінка завжди буде м'якою та соковитою: рецепт, який благатимуть розкрити.

Ці млинці завжди виходять, а начинка стане вашою коханою: рецепт, який ви завжди шукали.