Ми продовжуємо нашу серію салатів, які чудово виглядатимуть і на щоденному столі, а також стануть окрасою святкового.

Тим більше, що і назва цей салат має відповідну – "Різдвяний". Давайте розбиратися з рецептом.

Салат "Різдвяний", кадр з відео
Салат "Різдвяний", кадр з відео

Інгредієнти:

  • Куряча грудка - 300 г;
  • Консервована кукурудза – 200 г;
  • Гранат - 1 шт.;
  • Волоські горіхи - 70 г;
  • Петрушка — 1 пучок;
  • Майонез.

Приготування Різдвяного салату:

1. Відварюємо до готовності курячу грудку, для цього опускаємо м'ясо в киплячу воду на 15-20 хвилин. Поступово знімаємо піну з бульйону, а після приготування солимо його. Залишаємо курку остигати в бульйоні.

2. Видаляємо гранатові зерна з гранату, подрібнюємо волоські горіхи, нарізаємо дрібно курячу грудку.

3.У салатнику з'єднуємо курячу грудку з гранатовими зернами, волоським горіхом і консервованою кукурудзою. Шинкуємо в салат петрушку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Салат "Різдвяний", кадр з відео
Салат "Різдвяний", кадр з відео

Читайте також:

Круче стрипс KFC: рецепт ніжних і хрустких відбивних з курячих сердець - зметуть за секунду.

"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви.

І гарнір, і закуска: рецепт дуже смачного гарбуза у сметанному соусі.