Ми продовжуємо нашу серію салатів, які чудово виглядатимуть і на щоденному столі, а також стануть окрасою святкового.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТим більше, що і назва цей салат має відповідну – "Різдвяний". Давайте розбиратися з рецептом.
Інгредієнти:
- Куряча грудка - 300 г;
- Консервована кукурудза – 200 г;
- Гранат - 1 шт.;
- Волоські горіхи - 70 г;
- Петрушка — 1 пучок;
- Майонез.
Приготування Різдвяного салату:
1. Відварюємо до готовності курячу грудку, для цього опускаємо м'ясо в киплячу воду на 15-20 хвилин. Поступово знімаємо піну з бульйону, а після приготування солимо його. Залишаємо курку остигати в бульйоні.
2. Видаляємо гранатові зерна з гранату, подрібнюємо волоські горіхи, нарізаємо дрібно курячу грудку.
3.У салатнику з'єднуємо курячу грудку з гранатовими зернами, волоським горіхом і консервованою кукурудзою. Шинкуємо в салат петрушку, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Читайте також:
Круче стрипс KFC: рецепт ніжних і хрустких відбивних з курячих сердець - зметуть за секунду.
"Козацька" закуска на всі випадки життя: рецепт намазки з часнику до борщу та будь-якої страви.
І гарнір, і закуска: рецепт дуже смачного гарбуза у сметанному соусі.