Щоб рибні котлети залишалися цілими під час смаження та мали насичений смак, важливо використовувати правильні інгредієнти.

Додавання певних компонентів у рибний фарш покращить як смак, так і текстуру.

Інгредієнти:

400 г філе мінтаю.

4 скибочки хліба.

100 мл молока.

2 зубчики часнику.

1 шматочок імбиру (1 ч. л. тертого).

1 яйце.

Половина лайма.

1 цибулина.

1 ст. л. крохмалю.

Кроки приготування:

Для початку замочіть хліб у молоці, потім відіжміть зайву рідину.

Рибні котлети
Рибні котлети

Дрібно наріжте цибулю і видавіть часник через часнику. Натріть імбир.

Вижміть сік із половини лайма, щоб додати цитрусову нотку.

Потім на сковороді злегка обсмажте цибулю, часник та імбир протягом приблизно 5 хвилин, щоб звільнити їх аромати. Змішати смажену суміш із соком лайма та розмоченим хлібом у блендері до однорідної маси.

Пропустити філе мінтаю через м'ясорубку, потім змішайте з яйцем, крохмалем і щіпкою солі. За бажання додати улюблені спеції.

Після цього потрібно змішати подрібнену рибу з отриманою сумішшю і добре перемішати. Дати суміші постояти 15 хвилин, щоб аромати змішалися.

Залишилося сформувати котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях чи борошні. Також потрібно розігріти масло на сковороді та обсмажити їх до золотистої скоринки з обох боків.

Читайте також:

"Шарлотка" і поряд не стояла: рецепт ніжного кексу з апельсинами, маком та згущеним молоком

Рецепт домашнього плавленого сирку без хімії – просто, корисно та смачно

Не треба чекати, поки закваситися: рецепт хрусткої маринованої капусти за день