Щоб спростити процес приготування голубців у зимові місяці, можна засолити листя капусти. Цей метод гарантує, що страва залишиться смачною та соковитою. До того ж, цю капусту можна їсти просто так.

Інгредієнти:

1 качан капусти.

Корінь хрону.

Петрушка.

Насіння гірчиці.

1 л води.

3 ст. л. соли.

1 ст. л. цукру.

Інструкції з приготування:

Виріжте качан і тушкуйте листя в підсоленій воді на повільному вогні.

Потім акуратно розділіть листя вилкою.

Засолювання капусти на зиму
Засолювання капусти на зиму

Після остигання обріжте товсті прожилки і згорніть 4-5 листків разом і щільно покладіть їх у банку.

Покладіть корінь хрону, насіння гірчиці та петрушку на дно банки.

Розчиніть сіль та цукор у воді і також вилийте у банку.

Ось і все перед використанням листя для голубців ретельно промийте їх або замочіть у воді на ніч, щоб зменшити солоність.

Цей метод не тільки зберігає капустяне листя, але й посилює їх смак.

Читайте також:

Від одного виду слинки потечуть: рецепт маринованих огірків зі смородиною та базиліком на зиму

Зимовий делікатес у банку: рецепт в'ялених слив з часником для божественної консервації

Ух ти, які булочки: рецепт повітряних пиріжків з картоплею - додайте в тісто цей секрет