Всі ми звикли їсти якийсь гарнір на кшталт гречки, макаронів або рису і разом з ним – м'ясна страва. Найчастіше це якісь сардельки або котлети.

І якщо вам набрид золотий стандарт по котлетах у вигляді м'ясних або курячих, то пропонуємо спробувати котлети з крабових паличок. Напевно, ви чули, що такі є, то давайте спробуємо приготувати.

Інгредієнти:

Крабові палички – 400 г;
Яйця - 4 шт.;
Сіль - ½ ч.л.;
Сир - 100 г;

Панірувальні сухарі.

Приготування котлет із крабових паличок:

1. Відварюємо круто 3 яйця, очищаємо і натираємо на дрібній тертці разом з крабовими паличками. Солимо суміш, додаємо в масу натертий сир. Можна нашаткувати петрушку і також додати до суміші.

2.Розбиваємо в масу яйце, перемішуємо і формуємо невеликі котлети.Потім обвалюємо котлети в панірувальних сухарях. Обсмажуємо котлети з обох боків до рум'яної скоринки.

Залишаємо котлети остигати на 15-20 хвилин, краще не подавати їх відразу. Якщо вдома немає крабових паличок, можна зробити просто яєчні котлети.

В них влюбляются с первой порции: рецепт фаршированных баклажанов по-турецки с фаршем и помидором

От одного только запаха слюнки потекут: рецепт рулетиков из квашенной капусты с ребрышками.

Просто идеально под любое мясо: рецепт "Соуса бедного парижанина", который стоит попробовать.