Багато українців любили таку страву, як фаршировані перці. А який аромат розноситься по будинку, коли ми готуємо їх.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІ начебто рецепт всім відомий, але чи ви знали, що фаршировані перці можна запекти і без рису? Спробуйте і ви більше ніколи не повернетесь до того, щоб додавати цю крупу.
Інгредієнти:
Перці - 7 шт.;
Морква – 1 шт.;
Цибуля - 1 шт.;
Кабачок - 1 шт.;
Часник - 1 зубчик;
Фарш - 600 г;
Томатний сік - 500 мл;
Цукор - 1/3 ч.л.;
Сіль - ½ ч.л.;
Лавровий лист - 1 шт.
Приготування фаршированих перців:
1.Нарізаємо маленьким кубиком цибулю, натираємо на великій тертці моркву. Обсмажуємо цибулю з морквою в сковороді на олії.
2. Натираємо у фарш на великій тертці кабачок, туди ж кладемо смажені овочі. Часник давимо і дрібно шаткуємо, додаємо у фарш разом із сіллю. Змішуємо всі компоненти у фарші.
3. З перців зрізаємо верхівку і видаляємо вміст, зберігаючи цілісність овочів. Викладаємо в кожний перець начинку. Соус робимо із томатного соку, посипаного цукром. Викладаємо перці в каструлю та заливаємо соком.
4.Під кришкою доводимо до кипіння, а потім готуємо 45 хвилин. За 15 хвилин до готовності до перців додаємо лавровий лист.
Читайте також:
Зупинитися неможливо: рецепт пряних маринованих кабачків на зиму - ви відкриватимете банку за банкою.
Божественна баклажанна ікра на зиму: рецепт, після якого забудете про кабачкову .
Квашені помідори на бабусиному рецепті: таких смачних ви ще не їли.