На святковому столі ефектно виглядає салат із помідорами чері. А ще корисно знати, що в помідорах чері майже в 2 рази більше цукру та сухих речовин, ніж у великоплідних томатах, тому вони солодші.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПомідори (краще чері) – 400 г | ||
Цибуля ріпчаста червона – 100 г (2 шт.) | ||
Часник – 10 г (2 зубчики) | ||
Олія - 45 мл (3 ст. ложки) | ||
Мед – 15 г (1 ч. ложка) | ||
Перець чилі – 15 г | ||
Зелень свіжа (кріп, петрушка) – кілька гілочок | ||
Оцет яблучний – 15 мл (1 ст. ложка) | ||
Сіль – 1/2 ч. ложки |
Помідори чері розрізаємо навпіл.
Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями. Перець чилі нарізаємо дуже дрібно.
Дрібно рубаємо зелень. Часник очищаємо та пропускаємо через прес.
У піалу відправляємо подрібнений часник, перець чилі, мед, олію, оцет та сіль.
У великий салатник відправляємо помідори, цибулю та зелень. Вливаємо заправлення.
Перемішуємо салат.
Затягуємо салатник харчовою плівкою. Відправляємо в холодильник щонайменше на 1 годину.