Якщо ви любите малосольні помідори і готові їсти їх без зупинки - це рецепт для вас. Ці ароматні малосольні помідори виходять дуже смачними та готові до вживання вже через добу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- листя селери - 2 гілочки;
- петрушка свіжа – 2 гілочки;
- гострий перець – ½ штуки;
- часник – 5 зубчиків;
- цибуля ріпчаста - 1 штука;
- помідори – 1 кг;
- вода - 1 л;
- перець чорний горошком – 5 штук;
- сіль – 2 ст. ложки;
- цукор – 4 ст. ложки;
- оцет столовий 9% - 3 ст. ложки.
Для цього рецепту найкраще підійдуть свіжі та міцні помідори з віддаленою плодоніжкою. Закуска виходить смачна і дуже красиво, якщо використовувати помідори невеликого розміру.
До речі, її можна готувати цілий рік. І з домашніми помідорами, і з купленими в магазині вона виходить смачною.
Крупно нарвіть гілочки селери та петрушки. Порубайте гострий перець, часник та цибулю. Викладіть ці інгредієнти у каструлю.
Помідори миємо, робимо надріз навхрест або проколи в місці кріплення плодоніжки. Додати в каструлю.
- Хто любить більш насичений солоний смак, то можна потримати помідори довше, ніж добу.