Рецепт Кубе Селек: ароматний близькосхідний суп.

Інгредієнти для начинки:

500 г яловичого фаршу.

1/2 червоної цибулі.

1/2 ч. л. меленої паприки.

1/2 чайної ложки меленого кмину.

1/2 чайної ложки солі.

1/4 ч. л. мелений чорний перець.

Для тіста:

3 склянки манної крупи.

1 ч.л солі.

1,5 склянки води.

Для супу:

1 столова ложка олії.

1/2 жовтої цибулі.

1/8 чайної ложки меленої кориці.

1/2 ч. л. меленої паприки.

1/2 чайної ложки меленого кмину.

Солити за смаком.

Чорний мелений перець за смаком.

2 столові ложки томатної пасти.

4 буряки.

1 столова ложка цукру.

Сік 1 лимона.

7 склянок гарячої води.

Інструкції для начинки:

Обсмажте яловичий фарш на сковороді на середньому вогні, подрібнюючи і помішуючи, поки рідина не випарується.

Додайте дрібно нарізану цибулю, мелену паприку, мелений кмин, сіль та мелений чорний перець.

Готуйте, доки м'ясо не змінить колір.

Для тіста:

У велику миску насипте манку і перемішайте із сіллю.

Поступово додайте воду, помішуючи руками.

Залишіть масу на 5 хвилин.

Змастіть руки олією і сформуйте галушки (кубу), наповнюючи кожен фаршем.

Для супу:

Налийте масло в супову каструлю і нагрійте на середньому вогні.

Додайте дрібно нарізану жовту цибулю, мелену корицю, мелену паприку, мелений кмин, сіль та мелений чорний перець.

Перемішайте і смажте, поки цибуля не почне карамелізуватися.

Додати томатну пасту, перемішайте і смажте 1 хвилину.

Додайте нарізані буряки, цукор, лимонний сік і гарячу воду.

Збільшіть вогонь, а коли суп закипить, додайте кубе.

Зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою та варіть 30 хвилин.

Читайте також:

Коли захотілося чогось смачненького та швидкого: рецепт ситної запіканки "Ленивий голубець"

Можна з'їсти всю каструлю, якщо вчасно не зупинитись: рецепт ситного пельменного супу з квасолею

Його з'їдають і просять ще: рецепт старовинного карпатського картопляного пирога з м'ясним фаршем