Рецепт Кубе Селек: ароматний близькосхідний суп.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для начинки:
500 г яловичого фаршу.
1/2 червоної цибулі.
1/2 ч. л. меленої паприки.
1/2 чайної ложки меленого кмину.
1/2 чайної ложки солі.
1/4 ч. л. мелений чорний перець.
Для тіста:
3 склянки манної крупи.
1 ч.л солі.
1,5 склянки води.
Для супу:
1 столова ложка олії.
1/2 жовтої цибулі.
1/8 чайної ложки меленої кориці.
1/2 ч. л. меленої паприки.
1/2 чайної ложки меленого кмину.
Солити за смаком.
Чорний мелений перець за смаком.
2 столові ложки томатної пасти.
4 буряки.
1 столова ложка цукру.
Сік 1 лимона.
7 склянок гарячої води.
Інструкції для начинки:
Обсмажте яловичий фарш на сковороді на середньому вогні, подрібнюючи і помішуючи, поки рідина не випарується.
Додайте дрібно нарізану цибулю, мелену паприку, мелений кмин, сіль та мелений чорний перець.
Готуйте, доки м'ясо не змінить колір.
Для тіста:
У велику миску насипте манку і перемішайте із сіллю.
Поступово додайте воду, помішуючи руками.
Залишіть масу на 5 хвилин.
Змастіть руки олією і сформуйте галушки (кубу), наповнюючи кожен фаршем.
Для супу:
Налийте масло в супову каструлю і нагрійте на середньому вогні.
Додайте дрібно нарізану жовту цибулю, мелену корицю, мелену паприку, мелений кмин, сіль та мелений чорний перець.
Перемішайте і смажте, поки цибуля не почне карамелізуватися.
Додати томатну пасту, перемішайте і смажте 1 хвилину.
Додайте нарізані буряки, цукор, лимонний сік і гарячу воду.
Збільшіть вогонь, а коли суп закипить, додайте кубе.
Зменшіть вогонь до середнього, накрийте кришкою та варіть 30 хвилин.
Читайте також:
Коли захотілося чогось смачненького та швидкого: рецепт ситної запіканки "Ленивий голубець"
Можна з'їсти всю каструлю, якщо вчасно не зупинитись: рецепт ситного пельменного супу з квасолею
Його з'їдають і просять ще: рецепт старовинного карпатського картопляного пирога з м'ясним фаршем