ІНГРЕДІЄНТИ
  • 1 кг качиних шлунків
  • 1,2-1,5 л качиного або курячого бульйону, або води
  • 5–6 найбільших цибулин
  • 6–8 зубчиків часнику
  • 3-4 ст. л. качиного, курячого чи гусячого жиру
  • 1 ст. л. солодкої меленої паприки
  • сіль
  • свіжомелений чорний перець
Очистіть цибулю і наріжте тонкими четвертинками кілець. Нагрійте жир у широкій товстодонній каструлі (в ідеалі – каченяті або гусятниці) на середньому вогні. Покладіть цибулю, трохи посоліть та обсмажуйте 15 хв.
Качині шлунки наріжте смужками. Часник роздавіть, очистіть та подрібніть.
Додайте шлунки до цибулі та обсмажуйте 5–7 хв. Потім всипте часник і паприку, посоліть ще, поперчіть, перемішайте і одразу влийте бульйон або воду.
Збільшіть вогонь, щоб суміш у каструлі швидше закипіла, потім зменшіть вогонь до середньослабого, прикрийте кришкою каструлю і готуйте приблизно 1 год, час від часу помішуючи.

Читайте також:

Вона з'їдається відразу першого дня: рецепт домашньої ковбаси з риби по-єврейськи

Старовинний рецепт єврейської закуски: готуємо смажену капусту з яйцем та морквою

Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"

Навіть реєструватися не потрібно: українцям почали видавати продуктові набори – як отримати

Всі будуть захоплюватися цією начинкою: рецепт ніжного листкового пирога з крабовими паличками, сиром та яйцями