Піца без тіста - чудовий вихід для тих, хто любить цю страву, але не бажає купувати зайвих кілограмів та сантиметрів. Пробіжитесь очима по списку інгредієнтів і Ви переконаєтеся, що борошна в ньому точно немає! І все ж принцип приготування піци в цьому рецепті дотримано: є основа-коржик з сирної маси та начинка з пепероні. Виходить дуже смачно, ситно та оригінально.

Підготуйте інгредієнти піци без тіста:

  • моцарела - 500 г;
  • пепероні – 8-10 скибочок;
  • томатний соус для піци – 2 ст. л.;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • орегано сушений - 0,5 ч. л.
Розігрійте духовку до 220 °C. Застеліть лист папером для випічки і змастіть оливковою олією.
Вийміть моцареллу з розсолу і промокніть паперовими рушниками. Наріжте моцареллу дрібними кубиками, натріть на тертці або розімніть виделкою. Розподіліть сирну масу на папері для випікання в коло діаметром приблизно 22-24 см і розрівняйте лопаткою.
Змастіть основу з моцарелли томатним соусом для піци, розкладіть скибочки пепероні та посипте орегано. Збризкайте оливковою олією, що залишилася. Покладіть деко на середній рівень духовки та випікайте піцу протягом 20 хв.
Залишіть на 5 хв остигати на папері, після чого наріжте на порції і подавайте до столу.
Читайте також: