Уявіть: на вашій тарілці димиться ароматне рагу, манячи рум'яними шматочками м'яса в густій, насиченій підливі. Що це? Це гуляш! Страва, історія якої сягає корінням у глибину століть, що зачаровує своєю простотою і одночасно багатогранністю. І сьогодні ми розповімо, як його приготувати.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці читайте у нашому матеріалі.
Для приготування апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці нам знадобиться:
- Свинина (нежирна) – 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Морква – 1 шт. (за бажанням)
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Вода - 500 мл
- Сіль, перець – за смаком
- Лавровий лист – 2 шт.
- Рослинна олія – для смаження
Спосіб приготування апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці:
- Нарізаємо:
- Свинину – кубиками.
- Цибуля – кубиками.
- Морква – брусками (за бажанням).
- Обсмажуємо: на розігрітій олії швидко обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки.
- Додаємо: цибулю, гасимо до її м'якості.
- Вводимо: моркву (за бажанням), гасимо до напівготовності овочів.
- Загущаємо: посипаємо борошном, ретельно перемішуємо.
- Додаємо: томатну пасту, знову перемішуємо.
- Вливаємо: гарячу воду, солимо, додаємо лавровий лист.
- Тушимо: на повільному вогні 30-40 хвилин (чим довше, тим багатший смак).
- Подаємо: з улюбленим гарніром, прикрасивши зеленню.
Читайте також:
Весь тазик з'їдається за день: рецепт апетитних пиріжків з картоплею та квашеною капустою
Ви здивуєтеся, наскільки вони виходять ніжними: рецепт м'ясних котлет із квасолею
Наскільки це просто та смачно: рецепт червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками