- куряче філе – 400 г;
- сметана – 150 г;
- морква – 1-2 шт.;
- цибуля - 1 шт.;
- борошно – 30 г;
- рослинна олія - 30 мл;
- сіль, гострий перець – за смаком;
- вода - 150 мл.
Чисту курячу грудку нарізаємо шматочками приблизно однакового розміру і густо обсипаємо пшеничним борошном.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНа сковороді з додаванням пісної рафінованої олії 3 хвилини обсмажуємо нашатковану півкільцями цибулю, потім викладаємо натерту моркву, перемішуємо і пасеруємо ще 3 хвилини.
До промаслених овочів закладаємо шматочки курки, що присипають борошном. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати наступні пару хвилин.
Виливаємо сметану, воду, приправляємо сіллю та чорним перцем.
Розмішуємо, доводимо до кипіння, зменшуємо температуру і гасимо 20-30 хвилин.
Перед подачею ніжну підливу з курки зі сметаною прикрашаємо свіжою зеленню.
Читайте також:
А підливу захочеться випити: рецепт соковитої курки по-грузинськи, яка готується у вершках
Супи та підливання для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок
Такий смакотою годували в дитячому садку: рецепт тефтелів з підливою "Згадаймо дитинство"