Лаваш із плавленим сиром та крабовими паличками – це не просто закуска, це справжній гастрономічний шедевр. Він поєднує у собі ніжність плавленого сиру, солоність крабових паличок та свіжість зелені. Цей рулет неодмінно стане прикрасою вашого столу та подарує вам незабутні смакові відчуття.

Детальніше про приготування Лаваша з плавленим сиром і крабовими паличками читайте в нашому матеріалі.

Для приготування лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками нам знадобиться:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Плавлений сир – 200 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Крабові палички – 200 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка - 1 пучок
  • Майонез - за смаком
  • Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками:

  1. Підготуйте інгредієнти. Плавлений сир помістіть у морозильну камеру на 10 хвилин. Яйця вимийте та помістіть у каструлю з холодною водою. Доведіть до кипіння та варіть протягом 10 хвилин. Остудити яйця під холодною водою.

  2. Приготуйте начинку. Часник очистіть та пропустіть через прес. Крабові палички наріжте тонкими кільцями. Петрушку вимийте, обсушіть і дрібно порубайте.

  3. Зварені яйця очистіть і дрібно наріжте. Плавлений сир натріть на великій тертці. З'єднайте в мисці плавлений сир, яйця, крабові палички, часник та петрушку. Посоліть і поперчіть до смаку. Додайте майонез та перемішайте до однорідної маси.

  4. Загорніть рулет. Листя салату вимийте та обсушіть. Лаваш розкладіть на столі. Зверху викладіть листя салату. На салат викладіть начинку та розрівняйте її. Акуратно поверніть лаваш рулетом.

  5. Охолодіть рулет. Загорніть рулет у харчову плівку і заберіть у холодильник на 1 годину. Перед подачею на стіл наріжте рулет на порційні шматочки та прикрасьте за бажанням.

Читайте також:

Ось тепер ви точно пальчики облизуватимете: рецепт соковитих свинячих реберець у томатному соусі з чорносливом

Від такого сніданку буде важко відмовитися: рецепт ситного омлету з бринзою та помідорами

Перевірено роками: рецепт освіжаючого напою, який допоможе впоратися з будь-яким похміллям