Лаваш із плавленим сиром та крабовими паличками – це не просто закуска, це справжній гастрономічний шедевр. Він поєднує у собі ніжність плавленого сиру, солоність крабових паличок та свіжість зелені. Цей рулет неодмінно стане прикрасою вашого столу та подарує вам незабутні смакові відчуття.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування Лаваша з плавленим сиром і крабовими паличками читайте в нашому матеріалі.
Для приготування лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками нам знадобиться:
- Лаваш – 1 шт.
- Плавлений сир – 200 г
- Яйця – 2 шт.
- Крабові палички – 200 г
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1 пучок
- Майонез - за смаком
- Сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками:
-
Підготуйте інгредієнти. Плавлений сир помістіть у морозильну камеру на 10 хвилин. Яйця вимийте та помістіть у каструлю з холодною водою. Доведіть до кипіння та варіть протягом 10 хвилин. Остудити яйця під холодною водою.
-
Приготуйте начинку. Часник очистіть та пропустіть через прес. Крабові палички наріжте тонкими кільцями. Петрушку вимийте, обсушіть і дрібно порубайте.
-
Зварені яйця очистіть і дрібно наріжте. Плавлений сир натріть на великій тертці. З'єднайте в мисці плавлений сир, яйця, крабові палички, часник та петрушку. Посоліть і поперчіть до смаку. Додайте майонез та перемішайте до однорідної маси.
-
Загорніть рулет. Листя салату вимийте та обсушіть. Лаваш розкладіть на столі. Зверху викладіть листя салату. На салат викладіть начинку та розрівняйте її. Акуратно поверніть лаваш рулетом.
-
Охолодіть рулет. Загорніть рулет у харчову плівку і заберіть у холодильник на 1 годину. Перед подачею на стіл наріжте рулет на порційні шматочки та прикрасьте за бажанням.
Читайте також:
Від такого сніданку буде важко відмовитися: рецепт ситного омлету з бринзою та помідорами
Перевірено роками: рецепт освіжаючого напою, який допоможе впоратися з будь-яким похміллям