Смачний та ситний фарш з морквою та цибулею на сковороді – це чудова страва для сімейного обіду чи вечері. Готується воно швидко і просто, а виходить дуже ароматним та апетитним.

Детальніше про приготування страви з фаршу з цибулею та морквою на сковороді читайте в нашому матеріалі.

Для приготування страви з фаршу з цибулею і морквою на сковороді нам знадобиться:

  • 500 г м'ясного фаршу
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 100 мл води
  • Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування страви з фаршу з цибулею та морквою на сковороді:

  1. Моркву помийте, очистіть та наріжте брусочками. Цибулю також помийте та очистіть, наріжте кубиками.
  2. Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте оливкову олію. Викладіть цибулю та моркву, обсмажуйте до м'якості, періодично помішуючи.
  3. Додати фарш, посолити і поперчити. Продовжуйте обсмажувати, розбиваючи грудочки фаршу.
  4. Додайте томатну пасту та воду. Доведіть до кипіння, потім зменште вогонь та тушкуйте під кришкою близько 10 хвилин.
  5. Подайте фарш з морквою і цибулею на гарячій сковороді.

Порада:

  • Для виготовлення фаршу можна використовувати будь-який вид м'яса. Якщо ви використовуєте м'ясний фарш із яловичини, додайте трохи води під час обсмажування, щоб фарш не вийшов сухим.
  • Щоб фарш вийшов соковитішим, додайте в нього трохи подрібненої зелені або тертого сиру.
  • Замість томатної пасти можна використовувати кетчуп чи соус барбекю.

Читайте також:

Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен

Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки

Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру