Смачний та ситний фарш з морквою та цибулею на сковороді – це чудова страва для сімейного обіду чи вечері. Готується воно швидко і просто, а виходить дуже ароматним та апетитним.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування страви з фаршу з цибулею та морквою на сковороді читайте в нашому матеріалі.
Для приготування страви з фаршу з цибулею і морквою на сковороді нам знадобиться:
- 500 г м'ясного фаршу
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 столова ложка томатної пасти
- 100 мл води
- Сіль та перець за смаком
Спосіб приготування страви з фаршу з цибулею та морквою на сковороді:
- Моркву помийте, очистіть та наріжте брусочками. Цибулю також помийте та очистіть, наріжте кубиками.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте оливкову олію. Викладіть цибулю та моркву, обсмажуйте до м'якості, періодично помішуючи.
- Додати фарш, посолити і поперчити. Продовжуйте обсмажувати, розбиваючи грудочки фаршу.
- Додайте томатну пасту та воду. Доведіть до кипіння, потім зменште вогонь та тушкуйте під кришкою близько 10 хвилин.
- Подайте фарш з морквою і цибулею на гарячій сковороді.
Порада:
- Для виготовлення фаршу можна використовувати будь-який вид м'яса. Якщо ви використовуєте м'ясний фарш із яловичини, додайте трохи води під час обсмажування, щоб фарш не вийшов сухим.
- Щоб фарш вийшов соковитішим, додайте в нього трохи подрібненої зелені або тертого сиру.
- Замість томатної пасти можна використовувати кетчуп чи соус барбекю.
Читайте також:
Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен
Краще за будь-який шашлик: рецепт соковитих кісок зі свинячої вирізки
Таке можна давати навіть дітям: рецепт домашнього плавленого сиру, що готується з сиру