Куряче філе - 400-500 г
Морква – 1 шт. (невелика)
Яблуко зелене – 1 шт. (невелике)
Часник - 4 зубчики (або до смаку)
Кетчуп - 1 ст. ложка
Гірчиця (будь-яка) - 1 ст. ложка
Соєвий соус – 1 ст. ложка
Мед – 1 ст. ложка
Крохмаль (будь-який) - 1/2 ч. ложки
Олія - ​​для обсмажування
Кунжут (опціонально) – за смаком

Одну невелику моркву нарізаємо пластинками або соломкою.

Одне невелике зелене яблуко нарізаємо такими ж шматочками, як і морква.

Декілька зубчиків часнику, у мене 4 штуки, нарізаємо пластиночками.

2 курячих філе середнього розміру нарізаємо шматочками для обсмажування.

Тепер змішуємо соус у якійсь мисочці: по одній столовій ложці кетчупу, гірчиці (гірчицю можна взяти будь-яку, в тому числі зернисту), соєвого соусу та меду.

Додаємо підлогу чайної ложки будь-якого крохмалю.

І розмішуємо все до однорідності.

У сковороді на олії обсмажуємо курку до побіління та виділення соку.
Після цього виймаємо її на тарілку.

Сік, який виділився з курки, зливаємо в миску, де приготовлений соус.

І добре перемішуємо.

А в сковороду додаємо масла і засмажуємо курку до ступеня, що вам подобається.

Після цього додаємо моркву, яблуко та часник.

І засмажуємо, знову ж таки, так, як подобається.

Коли все засмажилося, вимикаємо плиту та вливаємо в сковороду соус.

Добре перемішуємо і томимо на вимкненій плиті якийсь час до загусання.

Під час подачі можна посипати кунжутом, підсмаженим на сухій сковороді.

Читайте також:

Секрети довголіття: 100-річний дієтолог поділився порадами для здоров'я та енергії.

Руйнування м'язів та швидкий набір ваги: ​​повсякденна звичка, яка шкодить здоров'ю та зовнішності.

Перестаньте шкодити собі: харчові звички, які "вбивають" Ваше здоров'я