Пряний оселедець по-корейськи - це апетитна і пікантна закуска, яка стане прикрасою будь-якого столу. Вона ідеально підходить для святкового застілля або просто для сімейної вечері.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРецепт приготування цього оселедця досить простий, але потребує певного часу. Зате результат того вартий! Оселедець виходить дуже смачним, ароматним і соковитим.
Докладніше про приготування пряного оселедця по-корейськи читайте у нашому матеріалі.
Для приготування пряного оселедця по-корейськи нам знадобиться:
- Оселедець слабосолона - 2 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Оцет столовий - 100 мл
- Перець чорний мелений - за смаком
- Приправа для корейської моркви – 1 ст. л.
- Аджика - 1 ч. л. з гіркою
- Сіль за смаком
- Рослинна олія - за смаком
Спосіб приготування пряного оселедця по-корейськи:
-
Оселедець розрізаємо по черевці, видаляємо нутрощі, голову, плавці та хвіст. Рибу ретельно промиваємо для приготування пряного оселедця по-корейськи.
-
Кожен оселедець обробляємо на філе (хребет з великими кістками видаляємо, а шкіру залишаємо).
-
Філе оселедця нарізаємо на шматочки шириною близько 2,5 див.
-
Складаємо шматочки оселедця в миску за рецептом пряного оселедця по-корейськи.
-
Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями. Додаємо цибулю до оселедця.
-
У мисці з'єднуємо оцет, перець, приправу для корейської моркви, аджику та сіль. Перемішуємо до однорідності.
-
Приготовлений маринад додаємо в миску з оселедцем та цибулею.
-
Добре перемішуємо за рецептом пряного оселедця по-корейськи.
-
Забираємо рибу в холодильник на 1 добу. Можна залишити в мисці або перекласти оселедець у маринаді у скляну банку чи судочок.
-
Через добу додаємо в ємність з рибою олію і перемішуємо.
-
Пряний оселедець по-корейськи готовий.
Читайте також:
М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді
Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами