Ці пиріжки - справжнє диво швидкості у приготуванні, а їхня варіативність робить їх доречними на будь-якому столі.

Основний інгредієнт, звичайно, тонкий лаваш, який ви легко можете заповнити різноманітними начинками. У цьому рецепті ми пропонуємо використовувати петрушку, хоча, звичайно, варіант зі шпинатом також вітається.

Інгредієнти:

  • 100 г твердого сиру (на тертці)
  • 1 пучок свіжої петрушки (або іншої зелені)
  • 150 г творогу
  • 1 яйце
  • 2 листа тонкого лаваша
  • 1 ст. ложка рослинної олії

Приготування:

  1. Натираємо твердий сир, дрібно ріжемо свіжу петрушку.
  2. У глибокій мисці з'єднуємо творог з яйцем, додаємо туди натертий сир і нашатковану петрушку.
  3. Лаваш нарізаємо на широкі смужки. На кінець кожної смужки викладаємо 3 столові ложки підготовленої начинки та акуратно складаємо у трикутник, забезпечуючи повне закриття начинки.
  4. Розігріваємо олію на сковороді середнього розміру. Обсмажуємо трикутники до золотистої кірки, по 3-5 хвилин із кожного боку.

Ця страва не тільки напрочуд смачна, але й готується так швидко, що стане відмінним рішенням, якщо вам потрібно приготувати щось смачне та практичне в обмежений час.

Читайте також: