- Помідори – 1 кг;
- Перець болгарський – 2 шт;
- Часник – 1 головка;
- Морква – 1 шт;
- Рослинна олія - 50 мл;
- Яблучний оцет – 50 мл;
- Цукор – 50 грам;
- Соль - 1 ст.л;
- Перець мелений червоний – за смаком;
- Перець мелений чорний – за смаком;
- Зелень(укроп,петрушка) - 1 пучок.
Для приготування закуски нам знадобляться міцні помідори середнього розміру, круглі вершки або не має значення. Їх слід помити, розрізати навпіл і видалити плодоніжку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОчистити часник, перець звільнити від насіння, нарізати великими скибочками та скласти у чашу комбайна. Перекрутити до дрібних шматочків.
Натерти на середній терці моркву.
Дрібно нарізати зелень
Приготувати ємність із герметичною кришкою. Шарами викладати помідори зрізом нагору, зверху шар перцю, потім шар моркви та зелень. Через шар посипати меленим перцем.
Для маринаду змішати олію, оцет, цукор і сіль. Добре розмішати та залити зверху помідори. Ємність закрити кришкою і перевернути догори дном.
Наполягати закуску 8 годин.
Дістайте ємність з холодильника і переверніть. Верхній шар помідорів можна їсти. Ті, хто залишився, приберіть в холодильник ще на 12 годин, щоб нижні теж промаринувалися.
Помідори по-корейськи можуть зберігатися 5-7 днів.
Читайте також:
Взимку ви відкриватимете банку за банкою: рецепт корейської моркви з цибулею та солодкою паприкою
Взимку ви з'їдатимете по цілій банці за день: рецепт соковитої солоної капусти по-корейськи
Банку буде порожнім вже за 15 хвилин: рецепт домашніх свинячих вушок по-корейськи