Як приготувати оригінальний та смачний салат з кільки в томатному соусі:

  1. Маринована цибуля: Почнемо з приготування маринованої цибулі. Дрібно наріжте очищену цибулину, потім помістіть в невелику миску. Залийте цибулю холодною водою і додайте оцет та цукор. Ретельно перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб цибуля набула ніжного смаку.

  2. Підготовка овочів: Очистіть відварені та охолоджені овочі, включаючи картоплю, моркву та солоні огірки. Натріть картоплю на великій тертці для створення першого шару салату.

  3. Збір шарів: Візьміть плоску тарілку та встановіть на неї кільце. Змастіть дно тарілки невеликою кількістю майонезу, щоб закріпити перший шар із натертої картоплі. Утрамбуйте шар ложкою та змастіть його майонезом.

  4. Шари салату: Покладіть на шар картоплі мариновану цибулю, потім викладіть вилкою, що розім'яла, кільку, щільно утрамбовуючи кожен шар. Продовжуйте шарами, додаючи натерту моркву та солоні огірки. Закінчіть шарами, виклавши натерті яйця.

  5. Просочення: Заберіть салат у холодильник і залиште його на пару годин для того, щоб шари просочилися смачним соусом і з'єдналися в гармонійну страву.

  6. Подача: Перед подачею акуратно зніміть кільце, прикрасьте салат на свій смак і подавайте до столу. Насолоджуйтесь чудовим смаком цього салату з кільки в томатному соусі!

  7. Смачного!

Читайте також: