Будь-який паштет - це мастхев для кожного бенкету, адже варіацій з паштетами величезна маса, а значить за допомогою хліба, грінки або багету, а також різноманітності паштетів і намазок, можна організувати цілий фуршет. І сьогодні ми розповімо, як приготувати унікальний та дуже вишуканий паштет із копченої скумбрії з хріном.

Детальніше про приготування паштету з копченої скумбрії з хріном читайте в нашому матеріалі.

Для приготування паштету з копченої скумбрії з хріном нам знадобиться:

  • 1 тушка скумбрії
  • 1 лимон
  • 1/2 пучка кропу
  • 1/4 пучка петрушки
  • 100 г сирного сиру
  • 1 столова ложка хрону на ваш смак (можна навіть трохи більше, буде гостріше)
  • Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування паштету з копченої скумбрії з хроном:

  1. Скумбрію обробити, вийняти кістки, зняти шкіру, нарізати невеликими шматочками.
  2. Лимон вимити, зрізати цедру, вичавити сік.
  3. Кріп і петрушку вимити, обсушити та подрібнити.
  4. У чашу блендера викласти скумбрію, лимонну цедру та сік, сир, хрін, зелень.
  5. Збити до однорідної маси.
  6. Посолити й поперчити до смаку.
  7. Перекласти паштет у банку, щільно закрити.
  8. Подавати на підсушеному хлібі, посипавши рожевим перцем та мікрозеленню.

Додаткові поради:

  • Замість лимона можна використовувати апельсин чи грейпфрут.
  • Для більш пікантного смаку можна додати до паштету трохи часнику або гострих перців.
  • Якщо ви хочете, щоб паштет був ситнішим, можна додати в нього відварені яйця або відварене м'ясо.

Читайте також:

Бульйон буде ідеально прозорим і наваристим: хитрість, яку використовували наші бабусі

Один із найсмачніших і правильних рецептів: як приготувати капусту "Провансаль"

Ця страва підкорить усю сім'ю: рецепт запіканки з картопляного пюре з м'ясним фаршем