Отже, щоб приготувати салат "Ревнивець", знадобиться такий набір продуктів:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися| Куряче філе – 300 г (1 шт). | ||
| Капуста пекінська - 250 г | ||
| Перець болгарський – 100 г | ||
| Кукурудза консервована – 100 г | ||
| Моцарела (бісер) - 150 г | ||
| Хліб білий - 2 скибочки | ||
| Апельсин – 1 шт. (300 г) | ||
| Майонез - 60 г | ||
| Кунжут – 30 г | ||
| Лавровий лист – 2 шт. | ||
| Перець чорний горошком – 3-4 шт. | ||
| Олія - 1 ст. ложка | ||
| Соль - 1/4 ч. ложки | ||
| Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки |
У каструлі кип'ятимо воду. Солимо, додаємо лавровий лист та чорний перець горошком. У киплячу воду викладаємо куряче філе і варимо приблизно 20 хвилин.
Готове філе остудити прямо у воді. Остигло куряче філе нарізаємо смужками.
Яйця відварюємо круто (8 хвилин після закипання).
Хліб нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо хліб. Обсмажуємо сухарики 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
Болгарський перець очищаємо від насіння, видаляємо плодоніжку. Нарізаємо перець соломкою.
Пекінську капусту нарізаємо смужками.
Якщо моцарелла велика, розрізаємо її чотири частини.
З апельсина вичавлюємо сік.
У великий салатник викладаємо куряче філе, болгарський перець, кукурудзу, сухарики, пекінську капусту та моцарелу.
До підготовлених продуктів додаємо апельсиновий сік, майонез та кунжут. Солимо і перчимо салат. Перемішуємо.
Викладаємо салат у тарілку та подаємо.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею