Отже, щоб приготувати салат "Ревнивець", знадобиться такий набір продуктів:

Куряче філе – 300 г (1 шт).
Капуста пекінська - 250 г
Перець болгарський – 100 г
Кукурудза консервована – 100 г
Моцарела (бісер) - 150 г
Хліб білий - 2 скибочки
Апельсин – 1 шт. (300 г)
Майонез - 60 г
Кунжут – 30 г
Лавровий лист – 2 шт.
Перець чорний горошком – 3-4 шт.
Олія - ​​1 ст. ложка
Соль - 1/4 ч. ложки
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки


У каструлі кип'ятимо воду. Солимо, додаємо лавровий лист та чорний перець горошком. У киплячу воду викладаємо куряче філе і варимо приблизно 20 хвилин.

Готове філе остудити прямо у воді. Остигло куряче філе нарізаємо смужками.

Яйця відварюємо круто (8 хвилин після закипання).

Хліб нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо хліб. Обсмажуємо сухарики 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

Болгарський перець очищаємо від насіння, видаляємо плодоніжку. Нарізаємо перець соломкою.

Пекінську капусту нарізаємо смужками.

Якщо моцарелла велика, розрізаємо її чотири частини.

З апельсина вичавлюємо сік.

Кунжут підсушуємо 1 хвилину на сухій сковороді.

У великий салатник викладаємо куряче філе, болгарський перець, кукурудзу, сухарики, пекінську капусту та моцарелу.

До підготовлених продуктів додаємо апельсиновий сік, майонез та кунжут. Солимо і перчимо салат. Перемішуємо.