Лечо в казані чи на сковороді — це не просте лечо з перцю та помідорів, а обов’язково має бути ще домашня ковбаса і яйця. Страва готується не довго, але аромати, які розповсюджуються, встигають викликати вовчий апетит!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Смалець - 24 г
- Цибуля ріпчаста - 11 г
- Ковбаса домашня - 400 г
- Паприка мелена - 27.6 г
- Часник, зубчики - 18 г
- Перець солодкий - 5 г
- Томати - 930 г
- Сметана 20% - 28.8 г
- Коріандр мелений - 3 г
- Яйця курячі - 240 г
- Кріп, пучок - 100 г
Додайте до цибулі порізану домашню ковбасу. Зачекайте кілька хвилин і додайте мелену солодку паприку (можна копчену). Трохи підлийте води та додайте часник цілими зубчиками.
Додайте|добавляйте| перерізаний солодкий перець і все обережно перемішайте. Потім додайте порізані томати великими шматками (шкурку можна зняти).
Посоліть на свій смак. Додати велику ложку сметани. Нехай усе готується. Наприкінці додайте мелений чорний перець та коріандр.
Збийте яйця в тарілці, як на омлет, і влийте у всі інгредієнти, перемішайте. До кінця додайте кріп, потім можна розкладати на тарілках.
Читайте також:
Від такої страви будуть у захваті: рецепт курки по-грузинськи, запеченої у молочно-чесночному соусі
Тарілку напевно облизуватимуть: рецепт ніжної курочки з квасолею в томатному соусі
Від цього запаху потечуть слинки: рецепт грибних котлет у сирному соусі