Приготування пельменів – це не тільки смачне, але й захоплююче заняття. Однак, якщо ви хочете надати своїм пельменям неповторний смак поєднання картоплі та сала, ми пропонуємо вам цікавий рецепт приготування пельменів з картоплею та салом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати пельмені з картоплею та салом, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування пельменів з картоплею та салом нам знадобиться:
- картопля – 4 шт.
- сало – 180 г
- цибуля – 3 шт.
- часник – 2 зубчики
- кріп – 3 гілочки
- сіль
- перець чорний мелений
- борошно - 250 г
- вода - 130 мл
- оливкова олія – 30 мл
Спосіб приготування пельменів з картоплею та салом:
Приготуйте тісто для пельменів з картоплею та салом. Просійте борошно і закип'ятіть воду, потім додайте її в миску. Посоліть і додайте оливкову олію. Поступово всипте борошно і ретельно замісіть однорідне тісто для пельменів з картоплею і салом. Сформуйте кулю, загорніть її в харчову плівку і залиште осторонь.
Для начинки для пельменів з картоплею та салом промийте та очистіть картоплю, а потім пропустіть її через м'ясорубку разом із нарізаними шматочками сала. Промийте і дрібно наріжте кріп, часник пропустіть через прес.
Приправте картопляне м'ясо сіллю та чорним перцем до смаку. Додайте часник та дрібно нарізаний кріп, добре перемішайте до отримання однорідної маси для пельменів з картоплею та салом.
Посипте робочу поверхню борошном. Відокремте невеликий шматочок тіста і розкотіть до товщини не більше 1,5 мм. Виріжте кухлі для пельменів з картоплею та салом, використовуючи чарку або склянку.
Розподіліть посередині кожного кухля картопляну начинку для пельменів з картоплею та салом. Защипніть краї й сформуйте пельмені. Повторіть операцію з усім тестом. Викладіть пельмені на дошку, посипану борошном.
Відваріть пельмені з картоплею та салом у підсоленій воді протягом 10 хвилин. Вийміть їх шумівкою і розкладіть по тарілках. Подавайте пельмені з картоплею та салом зі сметаною, майонезом, улюбленим соусом або просто з вершковим маслом.
Читайте також:
Вам захочеться хапати один за одним: рецепт незрівнянних пиріжків з ліверною ковбасою та картоплею
Навіть дві тарілки розлетяться за хвилину: рецепт найсмачніших печериць, обсмажених у пивному клярі
Ви не пошкодуєте, якщо це приготуєте: рецепт закусочної ковбаси, яка тушкується в яблучному соку