Осінь – це час, коли теплі страви особливо привабливі. І, звичайно, одна з найулюбленіших страв холодної пори року — це гарячий суп. А якщо ви хочете приготувати щось особливе та незвичайне, то гарбузовий суп з куркою, кольоровою капустою та вершковим сиром стане чудовим вибором.

Докладніше про приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром, читайте в нашому матеріалі.

Для приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром, нам знадобиться:

Філе куряче - 280 г
Гарбуз - 250 г
Капуста цвітна - 150 г
Картопля - 180 г
Перець болгарський – 100 г
Морква – 80 г
Цибуля ріпчаста - 70 г
Сир вершковий - 50 г
Часник - 2 зубчики
Петрушка свіжа - 2-3 гілочки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Олія - ​​для обсмажування
Вода - 1 л

Спосіб приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром:

Для приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та вершковим сиром у велику каструлю налити 1 літр води та довести до кипіння. Прибрати піну, зменшити вогонь і варити бульйон протягом 30 хвилин. Посолити бульйон для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром, перед кінцем варіння.

Вийняти готове куряче філе з бульйону і дати йому трохи охолонути для гарбузового супу з куркою, кольоровою капустою та сиром.

Очистити болгарський перець від насіння та нарізати його невеликими шматочками для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.

Дрібно нарізати очищену цибулю на кубики. Натерти очищену моркву на середній тертці для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.

Очистити картоплю, гарбуз і нарізати приблизно однаковими кубиками середнього розміру.

Розібрати цвітну капусту на суцвіття для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.

У сковороді нагріти олію і обсмажити цибулю на середньому вогні до прозорості, приблизно 5-7 хвилин. Посолити та додати чорний мелений перець для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.

Часник очистити та дрібно нарізати. Додати часник у сковороду з цибулею та обсмажити його разом 1 хвилину. Потім додати моркву до сковороди і продовжити обсмажувати всі разом 3-4 хвилини.

Після цього додати болгарський перець та обсмажувати ще 5 хвилин. Нарізати остигле куряче м'ясо маленькими шматочками для гарбузового супу з куркою, кольоровою капустою та сиром.

У бульйон додати нарізану картоплю, гарбуз та куряче м'ясо. Після закипання зменшити вогонь до мінімуму та варити 10 хвилин.

Потім додати цвітну капусту та обсмажені овочі в каструлю з бульйоном. Варити суп додатково 5-7 хвилин, щоб цвітна капуста стала м'якою.

Додати в каструлю вершковий сир і ретельно розмішати, щоб|аби| сир повністю розплавився. Довести суп до кипіння, але не доводити до кипіння.

Поперчити за смаком і за необхідності посолити гарбузовий суп з куркою, цвітною капустою та сиром.

Зняти каструлю з гарбузовим супом з куркою, цвітною капустою та сиром з вогню. Дрібно нарізати зелень петрушки.

Перед подачею посипати гарбузовий суп із куркою, цвітною капустою та сиром подрібненою петрушкою. Смачного!

Читайте також:

Так робила тітка Сара для всієї Одеси: рецепт салату "Олів'є" по-єврейськи, який подається у лаваші

Ви будете в захваті від цього смаку: рецепт солоної скумбрії під шубою

Ви хоч раз таке пробували? Рецепт розкішного омлету єврейською. Тітка Сара годувала їм усю Одесу