Продукти для приготування закуски "Рафаелло" з крабових паличок підготуємо за списком:

  • крабові палички – 240 г;
  • сир твердий – 50 г;
  • сирок плавлений – 160 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • майонез - 1-2 ст.л.;
  • перець ч.м. - за смаком;
  • сіль - за бажанням;
  • маслини – 8-10 шт.

важливо!

  • Крабові палички мають бути з морозильної камери, а плавлений сирок – із холодильника.

Яйця ставимо варитись рівно на 10 хвилин, охолоджуємо в крижаній воді, чистимо.

Заморожені крабові палички очистіть від плівки, натріть тонкою стружкою або соломкою на дрібній тертці. Покладіть у глибоку миску.

В іншу миску натріть варені курячі яйця на великій тертці.

Улюблений твердий сир краще натерти на дрібній тертці, додаємо його до яєць.

Далі натираємо плавлені сирки, заправляємо все якісним майонезом (1-2 столові ложки) та кладемо чорний мелений перець за смаком. Чи додавати сіль – вирішувати вам. Багато хто в цю закуску кладе пропущений через прес часник.

Вимішуємо масу до однорідності.

Далі беремо невелику кількість сирної маси на долоню, злегка її приплюснемо, в центр кладемо маслину без кісточки і формуємо кульку.

Далі кожну кульку потрібно обваляти в крабовій стружці.

Те саме проробіть з іншими інгредієнтами. Викладіть Рафаелло на плоску страву і до подачі відправте в холодильник.

Читайте також:

На вихідних він розлітається за лічені хвилини: рецепт швидкого салату з крабовими паличками та картоплею

Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками

Вас будуть називати богом кулінарії: рецепт закусочного торта з крабовими паличками

З'їжте з ранку та ще й на роботу заберете: рецепт тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сиру