Продукти для приготування закуски "Рафаелло" з крабових паличок підготуємо за списком:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- крабові палички – 240 г;
- сир твердий – 50 г;
- сирок плавлений – 160 г;
- яйця – 2 шт.;
- майонез - 1-2 ст.л.;
- перець ч.м. - за смаком;
- сіль - за бажанням;
- маслини – 8-10 шт.
важливо!
- Крабові палички мають бути з морозильної камери, а плавлений сирок – із холодильника.
Яйця ставимо варитись рівно на 10 хвилин, охолоджуємо в крижаній воді, чистимо.
Заморожені крабові палички очистіть від плівки, натріть тонкою стружкою або соломкою на дрібній тертці. Покладіть у глибоку миску.
В іншу миску натріть варені курячі яйця на великій тертці.
Улюблений твердий сир краще натерти на дрібній тертці, додаємо його до яєць.
Далі натираємо плавлені сирки, заправляємо все якісним майонезом (1-2 столові ложки) та кладемо чорний мелений перець за смаком. Чи додавати сіль – вирішувати вам. Багато хто в цю закуску кладе пропущений через прес часник.
Вимішуємо масу до однорідності.
Далі беремо невелику кількість сирної маси на долоню, злегка її приплюснемо, в центр кладемо маслину без кісточки і формуємо кульку.
Далі кожну кульку потрібно обваляти в крабовій стружці.
Те саме проробіть з іншими інгредієнтами. Викладіть Рафаелло на плоску страву і до подачі відправте в холодильник.
Читайте також:
Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками
Вас будуть називати богом кулінарії: рецепт закусочного торта з крабовими паличками