Ця страва ще один доказ того, що найпростіший рецепт може виявитися найсмачнішим. Такі грінки завжди можуть прийти на допомогу, коли потрібно терміново перекусити або приготувати що-небудь на сніданок. Вони готуються дуже просто, а до смаку нагадують піцу або пиріжок.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти (на 2 порції) | ||
Хліб - 100 гр | ||
Кілька консервована у томатному соусі - 1 банка (240 г) | ||
Огірок солоний - 80-120 г | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - за смаком | ||
Олія (для смаження) - 1-2 ст. ложки | ||
* | ||
Для подачі (за бажанням): | ||
Цибуля зелена - 1-2 стебла |
Для приготування грінок можна використовувати як білий, і чорний хліб.
Наріжте дрібними кубиками солоний огірок і додайте в миску. Добре все перемішайте. Спробуйте суміш і при необхідності приправте до смаку, додавши трохи солі або меленого чорного перцю.
Наріжте хліб скибочками завтовшки приблизно 1 див.
Потім переверніть хліб та обсмажте ще 2-3 хвилини з іншого боку.
Перекладіть обсмажений хліб на тарілку та рівномірно розподіліть підготовлену пасту з консервованої кільки по грінку.
Дрібно наріжте зелену цибулю і присипте кожну грінку.
Читайте також:
Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками
Неможливо відірватися: як приготувати часникові грінки з томатом та ніжним салом