- Капуста цвітна - 1,5 кг
- Перець болгарський – 500 г
- Помідори – 500 г
- Часник - 3 зубки
- Вода - 700 мл
- Рослинна олія 100 мл
- Соль - 1 ст.л.
- Цукор - 70 г
- Оцет 9% - 70 мл
Насамперед розбираємо качан цвітної капусти на суцвіття, не потрібно розбирати на зовсім маленькі суцвіття, інакше в процесі приготування вони перетворяться на кашу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУ каструлю викладаємо цвітну капусту, додаємо нарізаний кільцями болгарський перець.
Помідори краще взяти стиглі, соковиті, нарізаємо дрібним кубиком помідори і разом з соком викладаємо в каструлю.
Вливаємо олію.
Тепер вливаємо киплячу воду і ставимо каструлю на вогонь. Даємо вмісту каструлі закипіти, знижуємо вогонь до повільного, перемішуємо всі інгредієнти, накриваємо кришкою каструлю. Готуємо салат 25 хвилин.
Наприкінці приготування додаємо оцет. Тушим салат ще 5 хвилин і знімаємо з вогню.
Даємо банкам із салатом повністю охолонути під пледом і переносимо їх у приміщення для зберігання.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею