Тесто слоёное бездрожжевое - 500 г (1 упаковка) | ||
Ковбаса варена - 220 г | ||
Сир твердий - 120 г | ||
Зелень свіжа (петрушка та кріп) - 3-4 гілочки | ||
Майонез - 80 г (3 ст. ложки) | ||
Яйце (для змащування рулетиків) – 1 шт. |
Листкове тісто заздалегідь дістати з морозильної камери.
Увімкнути духовку, нехай розігрівається до 180 градусів.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУ петрушки та кропу відрізати стебла, листя подрібнити.
Листкове тісто розкотити в тонкий прямокутний пласт (розміром 18х35 см)
Тісто змастити майонезом, трохи відступаючи від країв.
Поверх розподілити шар сиру.
Посипати зеленню.
Згорнути тісто з|із| начинкою в рулет. Защипнути краї.
Нарізати рулет шматочками завширшки 4-5 см.
Викласти рулетики на лист, застелений пергаментом.
Поверхню рулетиків змастити|змазати| збитим яйцем.
Відправити рулетики в розігріту до 180 градусів духовку та випікати 35-40 хвилин.
Читайте також:
Такої краси ви ще не куштували: рецепт курячого рулету в пляшці
Ви хвалитиметеся навіть на роботі: рецепт смачного картопляного рулету з фаршем і помідорами