Тесто слоёное бездрожжевое - 500 г (1 упаковка)
Ковбаса варена - 220 г
Сир твердий - 120 г
Зелень свіжа (петрушка та кріп) - 3-4 гілочки
Майонез - 80 г (3 ст. ложки)
Яйце (для змащування рулетиків) – 1 шт.

Листкове тісто заздалегідь дістати з морозильної камери.
Увімкнути духовку, нехай розігрівається до 180 градусів.

Сир та варену ковбасу натерти на великій тертці.

У петрушки та кропу відрізати стебла, листя подрібнити.

Листкове тісто розкотити в тонкий прямокутний пласт (розміром 18х35 см)

Тісто змастити майонезом, трохи відступаючи від країв.

Зверху викласти натерту ковбасу.

Поверх розподілити шар сиру.

Посипати зеленню.

Згорнути тісто з|із| начинкою в рулет. Защипнути краї.

Нарізати рулет шматочками завширшки 4-5 см.

У глибоку ємність розбити яйце, трохи збити.

Викласти рулетики на лист, застелений пергаментом.
Поверхню рулетиків змастити|змазати| збитим яйцем.