М'ясні биточки з рисом та зеленню на сковороді – це крута ідея, коли звичайні котлети вже набридли. А головне – це рис, який замінить гарнір, а отже м'ясні биточки з рисом та зеленню на сковороді можна подавати без гарніру.

Докладніше про приготування страви за рецептом м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді читайте у нашому матеріалі.

Для приготування м'ясних биточків з рисом та зеленню на сковороді нам знадобиться:

  • фарш - 300 г
  • рис - 110 г
  • зелень
  • яйце - 1 шт.
  • сіль за смаком
  • чорний перець - за смаком
  • чеснок — 1 зубчик
  • борошно пшеничне - 3 ст. л.
  • олія рослинна - 50 мл

Спосіб приготування м'ясних биточків з рисом та зеленню на сковороді:

Для приготування м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді спочатку необхідно рис, промитий у проточній воді, відварити до ідеальної готовності та остудити. Потім ми змішуємо його із соковитим м'ясним фаршем, яйцем та подрібненою свіжою зеленню. Додаємо щіпку солі, трохи перцю та дрібно порубаний часник для аромату м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді.

Ретельно перемішуємо всі інгредієнти для м'ясних биточків із рисом та зеленню на сковороді, щоб створити однорідну масу, та формуємо з неї ніжні биточки. Щоб надати їм додаткову хрустку скоринку, обвалюємо їх у борошні.

Сковороду розігріваємо і додаємо трохи олії. Акуратно обсмажуємо м'ясні биточки з рисом та зеленню з кожного боку до золотистої скоринки та повної готовності всередині.

Чи готові ви насолодитися м'ясними биточками з рисом та зеленню на сковороді? Насолоджуйтесь! Смачного!

Читайте також:

Рецепт гарбузової ікри з солодким перцем і морквою, якою ви захоплюватиметеся взимку

Хитрість, про яку не всі знали: як без проблем зняти листя з капусти для голубців

Такої однієї вистачить на всю родину: рецепт великої котлети німецькою