Яловичина китайською - це ніжна страва в азійському стилі, яка сподобається кожному.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування яловичини по-китайськи читайте у нашому матеріалі.
Для приготування яловичини по-китайськи нам знадобиться:
- Яловичина (м'якоть) – 600 г
- Часник - 2 часточки
- Імбир – 1 ч.л.
- Соєвий соус – 3 ст.л.
- Рослинна олія – 1 ст.л.
- Червоний перець - 2 щіпки
- Кунжут - 1 ч.л.
Спосіб приготування яловичини по-китайськи:
Починайте приготування яловичини китайською, промив і висушивши м'ясо паперовим рушником, наріжте його тонкими смужками, вздовж волокон, довжиною близько 4-5 см, використовуючи гострий ніж.
Очистіть часник і наріжте його тонкими кружальцями для яловичини китайською.
У відповідному посуді змішайте м'ясо, часник, червоний перець та соєвий соус. Додати подрібнений свіжий або сушений імбир. Приготоване м'ясо залиште на 15-20 хвилин для маринування яловичини по-китайськи.
Розігрійте олію для смаження на сковороді. Вийміть часник з м'яса і обсмажте його в олії 1-2 хвилини, щоб уникнути його зайвої гіркоти і отримати карамельну скоринку для яловичини китайською.
Видаліть часник із олії і додайте м'ясо на розігріту сковороду. Обсмажте на сильному вогні, часто перемішуючи. Зазвичай 2-3 хвилини обсмажування з кожного боку достатньо.
Спочатку м'ясо виділить багато соку з маринадом, але швидко випарується. Поставте м'ясо після готовності.
Ваша яловичина по-китайськи готова. Подавайте її з будь-якими овочами чи гарніром, посипавши зверху кунжутом. Смачного!
Читайте також:
Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"
Прицмокування вам гарантовано: рецепт курки, запеченої з баклажанами та грибами в томатному соусі