Ніжні млинці з баклажанів з картоплею відмінно підійдуть для сніданку або легкої вечері, які будуть з радістю їсти і дорослі, і діти.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом ніжних млинців з баклажанів з картоплею, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом ніжних млинців з баклажанів з картоплею нам знадобиться :
- Картопля 2-3 штуки
- Цибуля 1 шт.
- Баклажани 2 штуки
- Яйця 2 штуки
- Борошно 120 г
- Розпушувач 1 ч. ложка
- Сіль за смаком
- Молотий чорний перець за смаком
- Рослинна олія 50 мл
Спосіб приготування страви за рецептом ніжних млинців з баклажанів з картоплею:
Для приготування млинців з баклажанів з картоплею, почніть з натирання картоплі на дрібній тертці. Потім наріжте цибулю і очищені баклажани і подрібніть їх за допомогою блендера або м'ясорубки для ніжних млинців з баклажанів з картоплею.
У великій мисці з'єднайте натерту картоплю, подрібнену цибулю та баклажани, додайте яйця, борошно і розпушувач для ніжних млинців з баклажанів з картоплею. Приправте сіллю та перцем на свій смак. Ретельно перемішайте всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса для ніжних млинців із баклажанів із картоплею.
Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Ложкою або через форму для оладок викладайте порції суміші на сковороду. Обсмажуйте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку, поки вони не набудуть золотистого кольору і не стануть хрусткими.
Викладіть готові м'ячі млинці з баклажанів з картоплею на тарілку, прикрасьте зеленню або подавайте зі сметаною або соусом на вибір. Цю смачну та ситну страву можна подавати як окрему страву на обід чи вечерю, або як гарнір до риби чи м'яса.
Крім класичного рецепта, ви можете експериментувати і додавати в ніжні млинці з баклажанів з картоплею інші овочі або спеції на власний розсуд, щоб надати їм різноманітний смак і аромат. Варіювати рецепт, щоб щоразу створювати нову та унікальну страву з оладками з овочів.
Читайте також:
Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"
Прицмокування вам гарантовано: рецепт курки, запеченої з баклажанами та грибами в томатному соусі