Мариноване сало з паприкою в розсолі, приготовлене за цим рецептом, можна подавати на обід, вечерю або просто на закуску. Чорний хліб та різноманітні соління чудово доповнюють смак маринованого сала з паприкою в розсолі та створюють неповторні смакові поєднання.

Докладніше про те, як приготувати мариноване сало з паприкою в розсолі, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування маринованого сала з паприкою в розсолі нам знадобиться:

Спосіб приготування маринованого сала з паприкою в розсолі:

Візьмемо каструлю та наповнимо її водою. Додамо сіль, лавровий лист, горошини перцю і гвоздику, потім поставимо на середній вогонь і доведемо до кипіння для маринованого сала з паприкою в розсолі.

Тим часом помиємо сало та обсушимо його. Потім наріжемо сало на шматочки приблизно по 5-6 см завтовшки. Часник очистимо і наріжемо його брусочками, якими нашпигуємо мариноване сало з паприкою в розсолі.

Підготуємо потрібну ємність і викладемо в неї наш нарізаний сало для маринованого сала з паприкою в розсолі. Залийте сало гарячим маринадом і додайте трохи гострого перцю, попередньо порізаного кільцями.

Покриємо ємність кришкою і залишимо мариноване сало з паприкою в розсолі на 2-3 дні за кімнатної температури для соковитого просочування.

Після закінчення зазначеного часу витягнемо мариноване сало з паприкою в розсолі з маринаду і посипемо його щедро меленою паприкою і трохи сіллю. Потім загорнемо сало в пергамент і залишимо ще на 1-2 години.

Готове мариноване сало з паприкою в розсолі ми можемо подати на стіл разом із чорним хлібом та асортиментом солінь. Це справжня смакота, яку можна насолоджуватися у добрій компанії.

Кожен шматочок сала просочений багатими смаковими відтінками маринаду та ароматом часнику. Передає пікантність гострий перець, який надає салу трохи гостроти.

Коли мариноване сало з паприкою в розсолі настояло в маринаді, воно стає ніжним та соковитим. Покрито злегка гострим покриттям меленої паприки, воно набуває завершальних штрихів у смаку.

Читайте також:

Взимку ви відкриватимете банку за банкою: рецепт пряного соусу з помідорів та слив з часником

Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями

Тільки приготували, а тарілка вже порожня: рецепт салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром