Закуска "рафаелло" з крабових паличок та сиру - красива та оригінальна, підходить до будь-якого святкового випадку. Готується із звичайнісіньких продуктів.

Складові

  • крабові палички – 75 г;
  • яйця курячі – 3 штуки;
  • сир – 150 г;
  • оливки – 20 штук;
  • майонез – 100 р.

Курячі яйця добре миємо і ставимо варитися. Щоб яйця не тріснули і швидше зварилися, додаємо у воду пару щіпок солі. Яйця будуть готові за 12-15 хвилин. Ставимо їх під холодну воду, остуджуємо та чистимо від шкаралупи. Відокремте білки та жовтки, і натріть їх окремо на найдрібнішій тертці.

На такій же тертці окремо натріть твердий сир та крабові палички. Палички краще залишити трохи замороженими – так зручніше.

Змішайте крабові палички з білками, а сир – з жовтками та майонезом.

Далы необхідно скачати кульку з сирної маси і акуратно втопити в ній оливку. Після цього обваляйте кульку в крабово-білковій стружці і викладіть на тарілку.

Важливо!

  • Маслини або оливки можна брати будь-які, але головне щоб без кісточок.

За таким же принципом зробіть решту кульок до кінця інгредієнтів.

Для зручності подавайте кульки з крабових паличок з оливками зі шпажками.

Читайте також:

І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Двох рук не вистачить, щоб усе з'їсти: рецепт швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою