- Куряча грудка без кістки – 1 шт. (або 2 курячих філе)
- Помідор свіжий – 2 шт.
- Сметана - 2 ст.л.
- Чеснок - 1 зубчик
- Приправа для курки – 0,5 ч.л.
- Сіль та перець - за смаком
З курячої грудки потрібно зняти шкіру та зрізати куряче філе з кістки. На одну порцію знадобиться 1 куряче філе.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУ піалці змішаємо сметану, приправу для курки, сіль, перець та пропустимо зубчик часнику через прес.
По поверхні курячого філе зробимо поперечні розрізи та щедро посиплемо філе приправою для курки.
Посолити і поперчити куряче філе з обох боків.
Обмазуємо курячі філе отриманим сметанним маринадом і залишимо маринуватися на 10-15 хвилин. Намагайтеся розподілити трохи маринаду в прорізі, так м'ясо швидше промаринується і вийде ароматнішим.
Помідори миємо, нарізаємо півколами.
У куряче філе, що промаринувалося, в прорізі, вкладаємо шматочки помідора.
Відриваємо харчову фольгу, 60 см, згортаємо її навпіл і на одну половинку фольги викладаємо курячу м'якоть.
Загортаємо щільно курячі грудки з помідором у фольгу конвертом. Викладаємо у форму для запікання. Відправляємо форму в розігріту до 170 градусів З духовку на 15 хвилин.
Готову курячу грудку дістаємо з фольги і перекладаємо на блюдо.
Читайте також:
"Ніжні половинки": рецепт кабачків з куркою, грибами та сиром. Це просто дивовижно
Такі ласощі ви робитимете кожні вихідні: рецепт соковитої курки японською