• Куряча грудка без кістки – 1 шт. (або 2 курячих філе)
  • Помідор свіжий – 2 шт.
  • Сметана - 2 ст.л.
  • Чеснок - 1 зубчик
  • Приправа для курки – 0,5 ч.л.
  • Сіль та перець - за смаком

З курячої грудки потрібно зняти шкіру та зрізати куряче філе з кістки. На одну порцію знадобиться 1 куряче філе.

У піалці змішаємо сметану, приправу для курки, сіль, перець та пропустимо зубчик часнику через прес.

По поверхні курячого філе зробимо поперечні розрізи та щедро посиплемо філе приправою для курки.

Посолити і поперчити куряче філе з обох боків.

Обмазуємо курячі філе отриманим сметанним маринадом і залишимо маринуватися на 10-15 хвилин. Намагайтеся розподілити трохи маринаду в прорізі, так м'ясо швидше промаринується і вийде ароматнішим.

Помідори миємо, нарізаємо півколами.

У куряче філе, що промаринувалося, в прорізі, вкладаємо шматочки помідора.

Відриваємо харчову фольгу, 60 см, згортаємо її навпіл і на одну половинку фольги викладаємо курячу м'якоть.

Загортаємо щільно курячі грудки з помідором у фольгу конвертом. Викладаємо у форму для запікання. Відправляємо форму в розігріту до 170 градусів З духовку на 15 хвилин.

Готову курячу грудку дістаємо з фольги і перекладаємо на блюдо.

Читайте також:

"Ніжні половинки": рецепт кабачків з куркою, грибами та сиром. Це просто дивовижно

Такі ласощі ви робитимете кожні вихідні: рецепт соковитої курки японською

Проситимете другу і третю добавку, але все одно буде мало: рецепт фаршированих кабачків з сиром і куркою