Щоб приготувати салат із капусти з яблуком та морквою на зиму, необхідно приготувати такі продукти:

  • капуста свіжа – 400 г;
  • морква свіжа – 200 г;
  • яблука – 200 г

Для маринаду:

  • Вода - 500 мл
  • Сіль - 2 ч.л.
  • Цукор - 3 ч.л.
  • Кислота лимонна – 0,5 ч. л.

Шинкуємо не сильно товстою соломкою капусту, натираємо на тертці морквину та яблука.

Змішуємо та утрамбовуємо в стерильну банку. Заливаємо киплячим маринадом із води, солі, цукру та лимонної кислоти.

Ставимо в каструлю з теплою водою (на дно кладемо ганчірочку), стерилізуємо банки з маринованою капустою 15 хвилин.

Салат з капусти та яблук готовий. Закочуємо і даємо охолонути під ковдрою.

Тільки відвернулися, а його вже немає: рецепт пирога зі свіжими баклажанами, сиром та яйцями

Захочеться хапати відразу двома руками: рецепт ніжних млинців із баклажанів із картоплею