Салат «Краби в шубі» - це класичний рецепт, який люблять багато хто. Він являє собою листковий салат із рису, крабових паличок, яєць, сиру та сухариків. Салат виходить дуже смачним і ситним, а його шарувата структура надає йому особливого шарму.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за рецептом салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром, нам знадобиться:
Крабові палички – 100 г | ||
Рис пропарений – 40 г (2 ст. л.) | ||
Сухаріки - 40 г | ||
Яйця – 3 шт. | ||
Сир твердий - 50 г | ||
Сіль - 1 г | ||
Каррі (або куркума) - 1 г | ||
Цибуля ріпчаста - 200 г | ||
Олія - 25 г | ||
Майонез - 150 г | ||
Петрушка свіжа - 2 гілочки | ||
Маслини без кісточок - 40 г |
Спосіб приготування страви за рецептом салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром:
- Для салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром, потрібно відварити яйця круто (7-8 хвилин після закипання).
- У каструлі з окропом посолити і всипати рис. Варити до готовності, тобто. до поглинання рисом води.
- Рис змішати з куркумою, щоб надати йому жовтого кольору.
- Викласти рис у салатник першим шаром для салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром.
- Змастити рис майонезом для салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром.
- Дрібно нарізати цибулю і обсмажити в олії.
- Викласти обсмажену цибулю наступним шаром для салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром.
- Крабові палички нарізати невеликими шматочками.
- Викласти крабові палички наступним шаром для салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром.
- Змастити шар крабових паличок майонезом.
- Поступово розподілити сухарики.
- Яйця натерти на великій тертці.
- Викласти яйця наступним шаром для салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром.
- Змастити шар яєць майонезом.
- Сир натерти на великій тертці.
- Посипати сиром салат "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром.
- Прикрасити салат "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром маслинами та листям петрушки.
Читайте також:
Тітка Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів