"Єгерська закуска" є німецькою кулінарною класикою. Свіжа свинина відбивається і обсмажується в суміші яєць та панірувальних сухарів, а потім подається із вершково-грибним соусом. Єгерський шніцель, приготовлений за німецьким рецептом, також подається із соусом із грибів та вершків. Традиційно ця страва подається зі смаженою картоплею, але й овочевий салат стає чудовим доповненням.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування страви за рецептом м'ясної "Єгерської закуски" читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом м'ясної "Єгерської закуски" нам знадобиться:
- по 2 ст. л. вершкового масла, бекону;
- 1 нарізана цибулина;
- 300 г нарізаних грибів;
- 100 г борошна;
- 50 мл овочевого бульйону чи води;
- 30 мл вершків;
- чебрець, сіль, чорний перець;
- 2 ст. л. молока;
- 400 г свинини;
- 1 яйце;
- панірувальні сухарі, петрушка.
Спосіб приготування страви за рецептом м'ясної "Єгерської закуски":
1. На розігрітій вершковій олії обсмажте нарізану цибулю за рецептом м'ясної "Єгерської закуски". Додайте нарізані гриби і бекон, перемішайте і готуйте близько 2 хвилин.
2. До грибів та бекону додайте борошно за рецептом м'ясної "Єгерської закуски", добре перемішайте.
3. З'єднайте вершки з бульйоном або просто водою і додайте цю суміш до грибів. Додайте чебрець і готуйте, поки соус за рецептом м'ясної "Єгерської закуски" не загусне.
4. Змішайте борошно з сіллю і обваляйте відбивні свинини в цій суміші.
5. Збийте яйце разом з 1 столовою ложкою молока і вмочіть відбивні свинини в цю суміш. Потім обваляйте м'ясо в панірувальних сухарях за рецептом м'ясної "Єгерської закуски".
6. Обсмажте відбивні свинини по 2-4 хвилини з кожного боку. Після смаження викладіть їх на серветку, щоб видалити надлишки олії.
7. Якщо грибний соус за рецептом м'ясної "Єгерської закуски" вийшов занадто густим, додайте трохи молока для розведення. Підправте соус сіллю та перцем до смаку.
8. Подавайте м'ясну "Єгерську закуску" з грибним соусом, прикрасивши його свіжою петрушкою.
Читайте також:
Така консервація взимку розлетиться за секунди: рецепт "Тещиних язичків" з огірків, що переросли.
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Сім'я буде їсти це банками: рецепт кабачкової аджики на зиму