Якщо вам подобається морква корейською, то кабачки, приготовані за таким же принципом, сподобаються вам ще більше. Вони будуть хрусткими, з інтенсивним смаком часнику та коріандру, а також гострими, якщо додати щедру порцію перцю чилі.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом кабачків корейською від Євгена Клопотенка інформує сайт klopotenko.com.

Для приготування закуски за рецептом кабачків корейською від Євгена Клопотенка нам знадобиться:

Спосіб приготування закуски за рецептом кабачків по-корейськи від Євгена Клопотенка:

1. Підготуйте овочі для закуски за рецептом кабачків корейською від Євгена Клопотенка. Помийте шинок і не чистіть шкірку. Ріжте кабачок кухлями під кутом 45 градусів, а потім наріжте тонкою соломкою. Перекладіть нарізаний кабачок у миску.

2. Очистіть моркву, помийте і наріжте її мандоліною або спеціальною терткою для моркви корейською. Довгу соломку, що вийшла, перекладіть в миску до кабачка.

3. Наріжте чверть білокачанної капусти довгою соломкою, а половину перцю чилі тонкими скибочками. Додайте їх у миску до овочів. Перемішайте всі інгредієнти для закуски за рецептом кабачків корейською від Євгена Клопотенка.

4. Видавіть 3 зубчики часнику в овочі й перемішайте для закуски за рецептом кабачків корейською від Євгена Клопотенка.

5. У маленькому сотейнику змішайте 4 столові ложки соняшникової олії, 1 чайну ложку солі, 1 чайну ложку цукру та половину чайної ложки меленого коріандру. Поставте сотейник на невеликий вогонь і підігрівайте олію протягом 1 хвилини, постійно помішуючи. Цукор і сіль можуть повністю розчинитися, це нормально. Влийте масло з сотейника в миску з овочами, добре вибравши залишки цукру та солі з сотейника. Перемішайте всі інгредієнти кабачків корейською від Євгена Клопотенка.

6. Влийте 2 столові ложки яблучного оцту в кабачки по-корейськи від Євгена Клопотенка. Якщо ви використовуєте звичайний столовий оцет з концентрацією 9%, зменште його кількість до 1 столової ложки. Перемішайте всі інгредієнти та можна відразу подавати до столу.

7. Готувати цю страву дуже просто! Насолоджуйтесь смачними кабачками по-корейськи від Євгена Клопотенка.

Читайте також:

Від такого ви точно не відмовитеся: рецепт кабачкових чебуреків з фаршем та яйцем

Відразу захочеться добавки: рецепт кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню

Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати