Ближче до кінця літа свіжі овочі починають набридати. І тоді доводиться вдаватися до перевірених рецептів маринування. І сьогодні ми розповімо, як приготувати швидкі мариновані огірки просто у пакеті.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом швидких маринованих огірків у пакеті, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом швидких маринованих огірків у пакеті нам знадобиться:

- Огірки (2-3 штуки)
- Часник (2-3 зубчики)
- Кріп (кілька гілочок)
- Сіль (за смаком)
- Цукор (за смаком)
- Рослинна олія (2-3 столові ложки)
- Оцет (2-3 столові ложки)

Спосіб приготування закуски за рецептом швидких маринованих огірків у пакеті:

Перед приготуванням швидких маринованих огірків у пакеті необхідно ретельно помити й просушити огірки, щоб позбутися зайвої вологи, яка може зробити їх рідкими та менш хрусткими. Для цього підходить щільний целофановий пакет.

Відріжте кінчики огірків для швидких маринованих огірків у пакеті й наріжте їх на 2 або 4 частини, залежно від їх розміру. Якщо огірки для швидких маринованих огірків у пакеті дуже великі, можна їх нарізати на більшу кількість частин. Покладіть таким чином огірки нарізані в пакет. Перед цим обов'язково скуштуйте огірки, щоб переконатися, що вони не гірчать. Якщо вони гірчать, вони залишаться гіркими навіть після маринування.

Очистіть зубчики часнику від лушпиння і наріжте їх тонкими кільцями або дрібними кубиками. Покладіть їх разом з огірками у пакет для приготування швидких маринованих огірків у пакеті.

Також помийте та обсушіть кріп, наріжте його дрібно гострим ножем і додайте в пакет до огірків та часнику.

Посипте огірки щіпкою солі та невеликою кількістю цукру. Потім влийте в пакет олію та оцет для приготування швидких маринованих огірків у пакеті.

Закрийте пакет зі швидкими маринованими огірками в пакеті та активно струсіть його, щоб усі інгредієнти добре перемішалися. Перебирайте огірки руками, щоб вони рівномірно просочилися маринадом. Зауважте швидкі мариновані огірки в пакеті та помістіть його в холодильник.

За пів години швидкі мариновані огірки у пакеті будуть готові. Їх можна дістати та подавати до столу. Огірки, що залишилися, можна знову загорнути в пакет і покласти в холодильник. Чим довше вони настояться, тим більш вираженим буде їхній солоний смак. Смачного!

Читайте також:

Обов'язково спробуйте: рецепт домашньої "Фанти" на зиму

Облизуватимете тарілку: рецепт м'яса з солодким болгарським перцем і молодими баклажанами

Ви всю зиму не купуватимете морквину: рецепт зимової заготівлі з морквяного бадилля