Лимонад "Тархун" – улюблений напій дітей, які виросли у Радянському Союзі. Проте вже зараз, бувши дорослими людьми, ми можемо вибрати будь-яку різноманітність напоїв у магазині.

Але можна приготувати багато напоїв самостійно. І в нашому матеріалі ми розповімо, як приготувати лимонад "Тархун" у домашніх умовах.

Для приготування лимонаду "Тархун" нам знадобиться:

  • 100 г дуже свіжого тархуну
  • 100 мл свіжого лимонного соку
  • 150 г цукру
  • 1 л негазованої води
  • 1 л сильногазованої води
  • лід

Спосіб приготування лимонаду "Тархун":

Крок 1: Підготовка інгредієнтів для лимонаду "Тархун"
Почніть із порубки свіжого тархуна разом зі стеблами. Потім залийте його свіжим лимонним соком і посипте 50 г цукру. Залишіть цю суміш протягом 1 години, щоб тархун вивільнив свої ароматичні компоненти й змішався з лимонним соком та цукром.

Крок 2: Приготування сиропу для лимонаду "Тархун"
У маленькій каструлі змішайте цукор, що залишився, і 100 мл негазованої води. Доведіть суміш до кипіння, помішуючи, щоб|аби| цукор повністю розчинився. Після цього остудіть та охолодіть сироп.

Крок 3: Приготування лимонаду "Тархун"
Змішайте порубаний тархун з соком, цукровим сиропом і негазованою водою в блендері. Збийте всі інгредієнти до однорідності й процідіть отриману суміш через тонке сито, щоб видалити залишки тархуна.

Крок 4: Подача та охолодження лимонаду "Тархун"
Перелийте отриманий напій у глечик, заповнений льодом, щоб він охолонув і охолодився. Додайте сильногазовану воду в глечик і трохи перешкодьте. Готовий тархун можна подавати та насолоджуватися його освіжаючим смаком.

Тепер у вас є унікальний рецепт лимонаду "Тархуна", який можна приготувати вдома. Насолоджуйтесь цим освіжаючим напоєм у будь-який час дня!

Читайте також:

Подвійна насолода: рецепт молодих кабачків із фаршем у клярі

Рецепт "Сьоме небо": як приготувати котлети з молодих баклажанів у картопляній "шубі"

Вас обожнюватимуть за цю страву: рецепт запіканки з молодої кукурудзи з сиром та яйцями