Молоді кабачки з фаршем у клярі відрізняються соковитістю та ніжністю кабачків, а також ароматним фаршем. Кляр додає хрумку текстуру і золотисту скоринку. Молоді кабачки з фаршем у клярі сподобається як дітям, так і дорослим своїм приємним смаком та простотою приготування.

Докладніше про приготування страви за рецептом молодих кабачків із фаршем у клярі читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом молодих кабачків з фаршем у клярі нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом молодих кабачків з фаршем у клярі:

1. Для початку приготування молодих кабачків з фаршем у клярі у велику миску додайте фарш та половину чайної ложки солі. Перемішайте, щоб сіль рівномірно розподілилася.
2. Приготуйте кляр для молодих кабачків із фаршем у клярі. В іншу миску збийте яйця, половину чайної ложки солі, паприку та молоко. Якщо маленькі яйця, використовуйте 3 штуки, якщо великі, то вистачить 2 яєць.
3. Додайте борошно в яєчну суміш і добре розмішайте, щоб вийшов однорідний кляр для молодих кабачків з фаршем у клярі.
4. Наріжте кабачки для молодих кабачків із фаршем у клярі на кружечки завтовшки приблизно 3-5 мм.
5. На кожний кабачок викладіть трохи фаршу. Потім накрийте другим кабачком і трохи притисніть, щоб склеїти дві половинки.
6. Прогрійте сковороду і додайте олію. Зменшити вогонь до мінімуму.
7. Кожен кабачкове блюдце вмочіть у кляр, щоб рівномірно покрити його. Потім обережно викладіть кабачки з фаршем на сковороду. Обсмажуйте їх у клярі з двох боків до золотистої скоринки.
8. Кабачки з фаршем, смажені у клярі, можна прикрасити свіжою зеленню та подати до столу.
9. Смачного! Тепер, коли у вас готові смачні кабачки з фаршем, смажені у клярі, ви можете насолоджуватися цією стравою. Вони чудово підійдуть для обіду чи вечері. Подайте їх гарячими, приправте зеленню або соусом на ваш вибір, щоб надати їм додатковий смак.

Читайте також:

"Королева ночі": рецепт ніжного варення із чорної смородини з додаванням шоколаду. Такого ви не куштували

Хрумка та з гостринкою: рецепт маринованої редиски на зиму. Такої закуски ви не куштували

Захочеться ще й ще: рецепт швидких маринованих кабачків із болгарським перцем