Маринована редиска, заготовлена про запас на зиму, - це чудова закуска, хрумка і в міру гостра, яка точно не залишить байдужим нікого. Така закуска відмінно йде під "чарочку" в теплій компанії, а також чудово поєднується з будь-якими жирними стравами, зокрема м'ясом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩоб приготувати хрумку редиску на зиму потрібен такий набір продуктів:
- редька 300 гр;
- вода 400 гр;
- білий винний оцет 200 мл;
- чебрець, гілочка 3 шт.;
- часник, зубчики 2 шт.;
- сіль кам'яна 1 ст. л.;
- перець горошком чорний 8 шт.;
- цукор 2 ст. л.
- Для закатки підійдуть всі ранні сорти редиски, особливо "рубін" та "білокрайка". Бажано, щоб редиска була першого збору, коли редька ще щільна, без сильної гіркуватості та гостроти.
Читайте також:
Будете потай крати з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму
Це справжній делікатес: рецепт грибної ікри з опеньків. Заготівля на зиму
Усі думатимуть, що це ананаси: рецепт маринованих кабачків на зиму
Ви шаленієте від цієї заготівлі на зиму: рецепт ікри з молодих кабачків та мівіни