Інгредієнти для «Фаршований оселедець»:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Оселедець (малосольний) - 1 шт
- Морква (можна замінити частину моркви червоним або жовтим болгарським перцем) - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (або червона солодка) - 1 шт
- Яйце куряче (відварене) - 1 шт
- Желатин (пластини або 15 гр розчинного желатину) – 2 шт.
- Майонез — 150 г
- Спеції (сіль, перець за смаком)
-
Оселедець очистити, прибрати хребет та дрібні кісточки. Бажано для цієї закуски мати 2 оселедці, тоді слід взяти з кожного оселедця по одному філе, щоб при складанні їх товста сторона виявлялася навпроти тонкої, реберної. Тоді готовий фарширований оселедець виглядатиме більш симпатично. Якщо є тільки один оселедець, тоді складайте філе так, щоб хвостова частина одного філе була навпроти тієї частини, яка розташовується біля голови.
-
Моркву дрібно нарізати
-
Нарізати цибулю і зелень
-
Відварені яйця нарізати кубиками
-
Замочити пластини желатину у воді, добре віджати, додати 3-4 ложки рибного чи овочевого теплого бульйону та розпустити желатин. Змішати із майонезом.
-
У мисці змішати всі нарізані овочі та яйця, додати жельований майонез і перемішати. виправити на сіль|соль|, перець. Робіть виправлення на солоність оселедця. Забрати в холод, начинка повинна добре загуснути.
-
На плівку покласти філе оселедця, зверху розташувати начинку.
-
І накрити другим філе. Пам'ятайте, що краще накривати товстою стороною спинки до тонкої реберної сторони. Щільно обмотати плівкою та прибрати в холод до подачі.
Читайте також: